Navigera

facebinstatwitter

Fredag

Tjoho!

En fantastisk fredag börjas rundas av i nuläget. Vaknar 0615 idag :O Klev upp ur sängen 06.45 och satte mig vid datorn och pilla lite. Ut i garaget och plocka ihop systers slipade prylar och lite tillbehör till hennes projekt och pallrade mig bort till henne. Hjälpte syster att montera en lampa och snackade lite skit. Hem och tränade ryggen i gymmet, det gick sådär med ryggen idag =/ Men det blir ryggen i gymmet snart igen =)

Efter träningen så lade jag min fläskfilé i marinad och tände grillen. Medans jag sitter och njuter av den härliga grilldoften i solen kommer Mattias förbi med barnen. Efter någon timmes kvalletid med nästan hela fam. Homman så var det ut i garaget och jobba vidare, lyckades nog hålla på med alla mina projekt idag, haha kaos i skallen. Men jag har fått galet mycket gjort och det känns kanon bra. Thomas min goda vän som är utbildad elektriker kom förbi och kopplade klart resterande i garaget så nu är det full rulle i svetshörnan, Wiiiie =D Tusen tack Thomas, tusen tack!

I nuläget sitter jag, jimmy och mattias och myser lite framför högtalarna i vardagsrummet. En perfekt avrundning på en kanon dag =) Hoppas ni haft en lika härlig och effektiv fredag som jag har haft.

Natti

Börjar ordna sig

Tjoho.

Ligger och drar mig i sängen när företagstelefonen ringer. Det är en kvinna som ringer och undrar om mitt företag ville sponsra med en liten summa till reflex västar, reflex hjälmar, reflexer osv till barn på förskolor i Borlänge kommun, jag svarade självklart ja till det och jag hoppas att alla företag kommer att göra detsamma.

Efter detta telefonsamtal var över var det dags att starta upp dagen med lite ben i gymmet, Benen gick ju inte alls som jag ville, orken fanns ju inte där alls idag, tyvärr. Men jag körde igenom dem som planerat och all träning som blir av är ju bra träning säger dom :)

Orken efter lite djupa böjj fanns inte alls som sagt, så efter maten som blev sista matlådan av den indiska currygrytan och 2 fröknäcken med smör och ost på. Efter maten blev man ju ännu slappare och gosade ner sig på soffan, Fick gosa i säkert 12 minuter tills glasmästarn ringer och berättar att han är på G upp med den nya glasskivan till smyckesskänken. Hoppa i arbetskläderna och ut i garaget. Riva ur det trasiga glaset och i med det nya. Svetsa klart viktställen, slipa viktställen, lacka viktställen, plocka isär svetsen, slipa svetsen, lacka svetsen, städa gymmet, klockan är mycket, värma ett helt lass med sista köttsärssåsen och äta. Portionen ligger som min senaste uppladdning på instagram, efter den portionen och jag är inte en tillstymmelse till mätt. Efter att ha bajsat i 3 dygn så är jag hungrigare än vanligt, inte så konstigt kanske. Lika bra att hoppa i sängen och hoppas man somnar illa kvickt så man slipper äta mera.. Räcker med 2 Bodyscience's Coconut chocolate diet meals under ett blogg inlägg...

Natti

Soffhäng

Heipa!

20150218 190449

20150218 151556


Kom in från garaget i söndags kväll och slog omkull mig, sedan dess har jag legat här och motionen jag har fått är fram och tillbaka till toan.. Suck!

Waterboy i nuläget, helt fantastisk film. Har ni missat det så är det bara att ordna fram den så fort ni kan =)

Maten under dagarna har varit lite bacon och ägg, dragerade chasew nötter från mmsports och bodyscience (både yoghurt och choklad), jordnötssmör, Brie ost, fröknäcken med ost i mängder och lite köttfärssås. Jag har 3 st mjuka taco bröd i frysen som jag tänkte gnaga i mig nu med en 300 gram taco köttfärs och lite tacosås.

Dags att kika på filmen nu, jag och multitasking fungerar inte och det är ju waterboy som rullar ;) Värmer på lite käk och spolar tillbaka filmen, Må bra ! =)


Teknikens under Chavi87....

God morgon!

Då jag inte fattar något som helst av denna nya hemsida så får ni ha lite överseende i början med tex bilder på sned etc. Jag laddade upp 3 bilder från laptopen igår och på datorn är dom raka, men efter uppladdning till sidan så ligger dem på sniskan.. Provar nu från stationära datorn :

20150214 20194220150214 202004

20150214 202009 20150214 20201420150214 202200

20150214 202341

20150214 190601

Hinner inte med att pilla nå mer, men vissa vrider på sig och vissa inte, placeringar fast jag väljer samma storlek på alla kort... jaja, man lär sig väl med tiden =)

Nu är det dags att sparka igång den här dagen med arbete efter lite för lite sömn då det blev mycket garage mys med brorsan inatt. Men det finns en tanke med det också. jag tycker ju inte om att gå upp på morgonen, och vill gärna inte somna på kvällarna. Så blir jag inte och somna tidigt ikväll när jag ska gå upp 6 i morgon så är det nå fel på mig =)

Ha en toppen dag

Alla hjärtans daag

20150214 202004

Tjoho!

Lördag och alla hjärtans dag. Dagen har bjudit på att leka akut taxi till en kiropraktor som är kung och ställer upp fast han är ledig och till och med borta, ingemar Höglund. Ingemar, tusen tack än en gång, du är så jävla bra på det du gör och förbannat trevlig. Efter den tråkiga starten med att skjutsa min goda vän till ingemar så var det raka vägen ut i garaget och jobba vidare. Det blev drygt 6 timmars jobb på smyckes skänken, en massa pill och terapi jobb. När jag skulle dra dit den sista skruven så slant jag och glaset sprack. Arg, besviken, förbannad och allmänt galen så släppte jag allt på plats och bommade igen garaget för dagen. In och böt om för att gå ner i gymmet och avreagera sig med lite ben träning och det gick hur bra som helst, så var man glad igen =) Efter ben var det taco frossa, så jävla gott. Efter tacos blev det att svida om och ta sig en promenad bort till Matte och Malin. Barnen sover och Malin jobbar så nu får jag äntligen mitt alla hjärtans mys =) 

Hoppas att ni har haft en underbar lördag och en massa kärlek denna hjärtans dag !

Kvälls promenad !

Tjoho !

Dagen har varit galet bra, startade upp med en ny klient. Efter klient var det axlar med Mattias och Andreas i gymmet, blev till slut ett väldigt bra pass. Då axlarna var klara och pojkarna dragit så gick jag upp och drack mig en pwo, en casein shake blandat med whey isolate ( från mmsports såklart ) för att sedan gå ner i gymmet för ben.

Benen i gymmet gick helt fantastiskt bra, jag vet inte om det var pwon som gav mig en sådan skjuts då jag fortfarande är tok pigg och klockan är 21.59. Det var längesedan jag drack pwo nu.. Eller om det var de 4 donken hamburgarna 2330 igår. Vi säger pwo’n så vi inte tar donken som en vana ;)

Nu iaf har ugnen min med baconinlindade kyckling fileér plingat till och det är dags för käk. Efter maten så kommer jag ta mig en promenad bort till statoil för att handla lite portions snus, Jag måste passa på att gå ur alla dessa tunga ben böjj som det bjöds på idag. Så efter en snus dosa så ska jag strosa runt lite i kvarnsveden och filosofera och gå ur dessa ” Klumpar ” till ben så att jag kan gå de närmaste dagarna.

Det är flera som frågat mig om jag har lagt ner bloggandet, och ja det har jag gjort. Då jag blev alldeles för stressad över bloggandet och en hemsida som bara krånglar och krånglar har jag inte tagit mig tid. Men om allt går som planerat , vilket vi hoppas. Så kommer min nya hemsida upp på måndag nästa vecka , då har jag tänkt mig att börja blogga lite lätt igen =)

Så vi höres väl nästa vecka , nu är det kvälls promenad. Ha det bra

Hemmafru

Halloj!

klockan ringde 9 i morse, jag vaknade 08,45 MOAHAHA! Snälla rygg, samarbeta med min energi gud nu så jag kan bli normal igen. Skulle börjat med min tunga träningsperiod i måndags, men det har varit omöjligt. Stretching och rörelseträning har det bjudits på. Så på måndag, då jävlar =)

Jag klev upp ur sängen vid strax efter 9 , upp och borsta gaddarna. medans tandborstningen var igång så såg jag vilken jävla oreda det var i badrums skåpet. Så jag tömde hela skåpet och vips så hade vi kaos i badrummet. En snus, och sen var det igång. Tada, vilken ordning i badrums skåpet ! =)

Fortsatte med bild valen från gårdagens fotning i ladan och skickade iväg dem till designern. Ner till gymmet och plocka i ordning och städa av det en sväng för fotning i gymmet. Datorn och gå igenom alla kort som togs i gymmet och skicka till webb designern. Besök av kära Madde Enochsson som var ute på promenad med fina vovven, Alltid lika trevligt !

Just ja, under hela denna dag har det tvättats också, har tvättat allt jag äger förutom sängkläder som tas i morgon. Den svarta maskinen, den knölade jag full. Verkligen sådär tokfull , det lär väl gå som lite träning och stå där och trycka in varenda plagg man äger. Eller, hehe, inte varenda plagg jag äger. Då skulle jag behövt en container….

Jag blev så snopen när jag stod där och skulle plocka ur den där sen. HUR MYCKET KLÄDER GÅR DET I EN MASKIN ?  Det tog ju aldrig slut, en kalsong, en till , en till , en till, en till ÅÅÅ kolla en strumpa, en strumpa , en tshirt å en kalson.. Vaa fan mina hängare var ju fulla för längesen =) haha , Kaos i tvättstugan? japp. Hemmafru dag i morgon med och då fixas det !

Maria var förbi och vi diskuterade kosttillskott och pole dance, haha. Skaplig blandning! Maria handlade lite och sen var det bara att fortsätta med plocket.

När klockan var 21.31 stod jag och hängde på den sista tvättmaskinen för det stod 01 på den, jag kan säga att det var då inte nå minuter det eller. Hungrig som en bäver stod jag där och dregglade i väntan på att den skulle bli klar så jag fick hänga den och upp och fixa krubb,

Äntligen mat, Maten och myset idag var: 200 gram Brie, 2 st hembakta rostbröd med smör och ost, 100 gram vitlöks ölkorv, och dryga 80 gram rökt fläskfilé. Plock mat i ensamheten , sällskapet var ett ljuvligt glas rött vin och en massa tända ljus ! Det är fredag det, härliga dag. Sängen nalkas nu då jag blev påmind av syster att jag lovat att hjälpa henne i morgon bitti. 07.30 ringer klockan.. Ska bära bord åt syster ! Sen säter och säga hej till Mattias som är hemma igen efter legat borta på jobb. Efter detta så är det hemmafru igen !

Kör hårt ikväll gott folk så går jag och lägger mig, Natti !

Kotknäckarn, Fotning och TBT

En sådan dag jag har haft !

klockan ringde 07.30, den sov jag över, andra klockan ringer 08,30 och den snoozade jag till 9,20. Var bara att kasta sig in i duschen för jag skulle ju bort till min kiropraktor Ingemar Höglund för en behandling. Ryggen min har stört mig kraftigt framförallt de senaste 3 veckorna, det har varit ganska illa. Att ha ont i ryggen tar galet mycket på energin, jag har varit på tok för trött för mitt normala jag. Träningsmotivationen har blivit lidande, det är inte så konstigt när man har ont i ryggen. Därför har jag haft väldigt mycket rörelse träning och mycket stretching på slutet i hopp om att det skulle bli bättre, men icke. Idag knakade det i mig som aldrig förr.

Anledningen till att jag haft / fått problemen är en, ni vet som händer hela tiden  ” stå på händer på en soffa och få överslag och landa med rygg kota L5 på soff hörnet” vurpa… :O

Idag var min L5 kraftigt intryckt OCH förskjuten till höger, Jag har med andra ord haft väldigt tur att det har gått som det gått med tanke på smällen. Så nu kan vi bocka av det på listan. Nu blir det inte att stå på nå händer, på en soffkant i närheten av några hårda hörn !

Efter Ingemar var det iväg till stan och hälsa på syster på Lokal 32, det inhandlades ett nyckelskåp och en liten gåva till nyblivna föräldrar. Jag blev kvar där i över en timme !

Hem och hoppa i arbetskläderna och ut i ladan för att öppna resterande träningsredskap och placera ut dem där dom skall vara för fotning av ladan. Amanda kom förbi och hjälpte mig att knäppa några kort. ÄLSKAR din inlevelse HAHA, ”håll i mig jag måste hänga upp och ner” , och det gjorde hon. hahaha , tackar bugar och bockar för det tjejen. skjutsa ner fröken på stan för att hem och slänga in korten på datorn och äta lite.

Det blev 102 kort knäppta idag och nu skall jag gå igenom dessa och välja ut några få till den nya hemsidan som har påbörjats. Jag lovade Amanda att jag skulle ta med ett av korten som knäpptes då hon hängde upp och ner , så jag lär väl göra det ;) Idag fick jag för första gången se framsida layouten på hemsidan och jag tror verkligen att jag kommer bli nöjd, kul =)

Då Ingemar har beodrat mig att ta det lugnt så kommer jag inte att träna föräns på måndag, och det kan nog behövas känner jag. Fast skallen vill ju inte riktigt det. Så i detta dilemma kikade jag på lite gamla kort och tog mig en tillbaka blick en sisådär 9 år :O tiden går fort, och jag tänker absolut inte nämna att jag håller på att bli gammal..
 • Kosttillskott

  ChristianHaviAB är stolt samarbets partner med MMSPORTS och återförsäljare av deras kostillskott Body Science.
 • Kontakta mig

  Christian Havi – Ehfa / Ereps Licensierad Personlig Tränare
  Telefon: 070-4683310
  Email: havi@christianhavi.se
 • Följ mig

  För mer bilder på min vardag, träning och kost. Följ @chavi87 på Instagram !